Makaronai vyno padaže

Ingredientai: Kumpis - 300 gramai, Makaronai - 250 gramai, Grietinė - 250 gramai, Sūris - 100 gramai, Sviestas - 100 gramai, Vynas - 50 mililitrai.

Sviestą ištirpinti. Sudėti supjaustytą kumpį ir prieskonius. Pakepti apie 5 min, supilti vyną ir grietinę. Pakepti dar apie 5 min. Visą masę supilti į išvirtus makaronus, apibarstyti tarkuotu sūriu ir gerai išmaišyti.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.