Manų kruopų pudingas su uogomis
Ingredientai: Pienas - 500 mililitrai, Cukrus - 7 valgomieji šaukštai, Manų kruopos - 65 gramai, Varškė - 125 gramai, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos žievelė - 1 valgomasis šaukštas, Mėlynės - 250 gramai.
Pieną užvirinkite su 5 šaukštais cukraus, maišant supilkite manus ir pavirkite 5 min. Trynį atskirkite nuo baltymo, sumaišykite su varške, 1 šaukštu citrinos sulčių ir citrinos žievele, įsukite į dar karštą manų košę. Baltymą pasūdykite, išplakite ir įmaišykite į pravėsusį pudingą. Dėkite į šaltu vandeniu pavilgytą (reikės išversti į lėkštę) didesnį indą ar mažus indelius ir palikite šaldytuve. Patiekite su uogomis.