Manų kruopų pudingas su uogomis

Ingredientai: Pienas - 500 mililitrai, Cukrus - 7 valgomieji šaukštai, Manų kruopos - 65 gramai, Varškė - 125 gramai, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos žievelė - 1 valgomasis šaukštas, Mėlynės - 250 gramai.

Pieną užvirinkite su 5 šaukštais cukraus, maišant supilkite manus ir pavirkite 5 min. Trynį atskirkite nuo baltymo, sumaišykite su varške, 1 šaukštu citrinos sulčių ir citrinos žievele, įsukite į dar karštą manų košę. Baltymą pasūdykite, išplakite ir įmaišykite į pravėsusį pudingą. Dėkite į šaltu vandeniu pavilgytą (reikės išversti į lėkštę) didesnį indą ar mažus indelius ir palikite šaldytuve. Patiekite su uogomis.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.