Mėsa su kiviais

Ingredientai: Kiauliena - 1 kilogramas, Kiviai - 2 vienetai, Garstyčios - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai.

Mėsą nuplaukite ir supjaustykite porcijų dydžio gabaliukais. Garstyčias sumaišykite su druska, pipirais ir trupučiu sojų padažo. Kivius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite riekutėmis. Aptepkite mėsą paruošta mase ir palikite marinuotis 2-3 val. Ant kiekvieno gabaliuko uždėkite po kivio riekutę, įsukite mėsą į foliją ir kepkite orkaitėje apie pusvalandį.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.