Mėsa su kiviais

Ingredientai: Kiauliena - 1 kilogramas, Kiviai - 2 vienetai, Garstyčios - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai.

Mėsą nuplaukite ir supjaustykite porcijų dydžio gabaliukais. Garstyčias sumaišykite su druska, pipirais ir trupučiu sojų padažo. Kivius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite riekutėmis. Aptepkite mėsą paruošta mase ir palikite marinuotis 2-3 val. Ant kiekvieno gabaliuko uždėkite po kivio riekutę, įsukite mėsą į foliją ir kepkite orkaitėje apie pusvalandį.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.