Mėsytė su sūrio ir grybų padažu
Ingredientai: Kiauliena - 1 kilogramas, Grybai - 400 gramai, Lydytas sūris - 300 gramai, Pomidorų pasta - 3 valgomieji šaukštai.
Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio kubeliais ir pamaišydami kepkite keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies maždaug 20-25 minutes. Kol mėsa kepa, nulupkite grybus (bet kokius), sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite ant vidutinio stiprumo ugnies 10-15 minučių. Grybus nusunkite, supjaustykite, sudėkite į mėsą, įpilkite pusę stiklinės grybų nuoviro, įdėkite pomidorų pastos, išmaišykite ir truputį patroškinkite. Įberkite druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių, troškinkite dar 15 minučių. Sudėkite sūrį ir maišykite, kol išsilydys. Troškinys paruoštas! Patiekite su ryžiais, makaronais arba bulvėmis.