Morkų salotos su burokėliais ir obuoliais

Ingredientai: Obuoliai - 2 vienetai, Morkos - 400 gramai, Graikiniai riešutai - 1 sauja, Moliūgų sėklos - 1 sauja, Actas - 1 arbatinis šaukštelis, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Kalendra - 1 pundelis, Druska - 2 žiupsneliai, Malti juodieji pipi.

Stambiai sutarkuokite nuskustas morkas, pusę virto arba žalio burokėlio, supjaustykite obuolius. Sumaišykite su smulkintais riešutais, moliūgų sėklomis bei kalendra. Užberkite prieskonių pagal skonį ir apšlakstykite acto ir aliejaus mišiniu.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.