Naminis lydytas varškės sūrelis

Ingredientai: Varškė - 500 gramai, Sviestas - 100 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Druska ir soda - 0.5 arbatinio šaukštelio.

Išplakite iki vienalytės masės varškę, sviestą, kiaušinį, druską ir sodą. Kaitinkite karšto vandens vonelėje tol, kol masė pradės lydytis. Ištepkite formą sviestu, sudėkite į ją varškės masę ir palikite vėsioje vietoje 8-10 valandų.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.