Nekeptas šokoladinis pyragas

Ingredientai: Trapių sausainių - 200 gramai, Riešutai - 50 gramai, Šokoladas - 180 gramai, Razinos - 60 gramai, Sviestas - 50 gramai.

Sausainius susmulkinkite ir sumaišykite su kapotais riešutais bei raziinomis. Šokolado gabaliukus ištirpinkite vandens vonelėje ir tuomet į šokolado masę sudėkite sviestą. Pamaišykite, kol sviestas ištirps ir gausis vientisa masė. Į bendrą masę suberkite sausainių, riešutų ir razinų mišinį, sudėkite į formą ir laikykite šaltai, kol sustings.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!