Omleto suktinukas su vištienos įdaru
Ingredientai: Kiaušiniai - 8 vienetai, Viščiuko kepenėlės - 100 gramai, Rūkyta vištiena - 100 gramai, Sviestas - 20 gramai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnas - 1 vienetas, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas.
Kepenėles gerai nuplaukite ir padalinkite į 2 arba 3 dalis, vištienos filė supjaustykite gabaliukais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite truputį aliejaus. Apkepkite vištieną, išimkite į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose apkepkite ir kepenėles su svogūnais, įberkite druskos ir pipirų (pagal skonį). Išimkite į atskirą lėkštę. Kiaušinius išplakite, įberkite petražolių, pipirų ir druskos, supilkite į keptuvę. Kai omletas sutirštės, o jo apačia švelniai parus, į vidurį sudėkite kepenėles ir vištienos filė. Omleto kraštus užlenkite taip, kad jie uždengtų įdarą.