Omleto suktinukas su vištienos įdaru

Ingredientai: Kiaušiniai - 8 vienetai, Viščiuko kepenėlės - 100 gramai, Rūkyta vištiena - 100 gramai, Sviestas - 20 gramai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnas - 1 vienetas, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas.

Kepenėles gerai nuplaukite ir padalinkite į 2 arba 3 dalis, vištienos filė supjaustykite gabaliukais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite truputį aliejaus. Apkepkite vištieną, išimkite į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose apkepkite ir kepenėles su svogūnais, įberkite druskos ir pipirų (pagal skonį). Išimkite į atskirą lėkštę. Kiaušinius išplakite, įberkite petražolių, pipirų ir druskos, supilkite į keptuvę. Kai omletas sutirštės, o jo apačia švelniai parus, į vidurį sudėkite kepenėles ir vištienos filė. Omleto kraštus užlenkite taip, kad jie uždengtų įdarą.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.