Paprasčiausias šokoladinis pyragas

Ingredientai: Sviestas - 100 gramai, Šokoladas (daugiau nei 60 % kakavos) - 200 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 2 stiklinės, Vanilinis cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 2.5 stiklinės, Riebi grietinėlė - 150 mililitrai.

Iki baltumo išplakite kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų. Ištirpinkite sviestą ir pusę šokolado, sumaišykite abi mases, suberkite persijotus miltus ir viską išmaišykite. Ištepkite sviestu kepimo formą nuimamais kraštais, supilkite tešlą ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20-25 minutes. Išimkite ir palikite pusvalandžiui atvėsti. Užpilui pakaitinkite grietinėlę (tačiau neužvirinkite), sudėkite laužytą šokoladą ir jį ištirpinkite, išmaišykite ir leiskite kiek atvėsti. Apipilkite pyragą ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuoškite vaisiais ir uogomis.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Skelbimai

2,50 €
36 | 8 | S
15,00 €
36 | 8 | S
2,00 €
32 | 4 | XS