Perlinių kruopų košė su grybais

Ingredientai: Perlinės kruopos - 250 gramai, Pievagrybiai - 200 gramai, Morkos - 200 gramai, Svogūnai - 2 vienetai, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai.

Grybus perrinkite, nuplaukite pasūdytame vandenyje, nuskalaukite ir smulkiai supjaustykite. Morkas nuskuskite ir stambiai sutarkuokite, svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Grybus ir daržoves atskirai apkepkite. Kruopas perrinkite, nuplaukite, suberkite į gilią keptuvę, užpilkite verdančiu vandeniu, leiskite išbrinkti ir išvirkite ant silpnos ugnies. Sumaišykite su grybais ir daržovėmis, patiekite. 2 dalims kruopų reikia 4,5 dalių vandens.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.