Pievagrybiais kimštos paprikos
Ingredientai: paprikos - 4 vienetai, Pievagrybiai - 250 gramai, Džiūvėsėliai - 6 riekės, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sojos padažas - 4 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas.
Paprikų viršūnėles nupjaukite, išimkite sėklas. Džiūvėsius aptepkite grietine, o kai truputį suminkštės - sumaigykite šakute. Į šią masę sudėkite kiaušinius, pakepintus svogūnus, žalumynus, grybus ir supjaustytas paprikų viršūnėles, įberkite druskos, paskaninkite padažu ir viską išmaišykite. Prikimškite paprikas. Sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą, kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 45-50 minučių. Vis palaistykite išsiskyrusiomis sultimis.