Pievagrybiais kimštos paprikos

Ingredientai: paprikos - 4 vienetai, Pievagrybiai - 250 gramai, Džiūvėsėliai - 6 riekės, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sojos padažas - 4 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas.

Paprikų viršūnėles nupjaukite, išimkite sėklas. Džiūvėsius aptepkite grietine, o kai truputį suminkštės - sumaigykite šakute. Į šią masę sudėkite kiaušinius, pakepintus svogūnus, žalumynus, grybus ir supjaustytas paprikų viršūnėles, įberkite druskos, paskaninkite padažu ir viską išmaišykite. Prikimškite paprikas. Sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą, kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 45-50 minučių. Vis palaistykite išsiskyrusiomis sultimis.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.