Pievagrybių sriuba

Ingredientai: Sviestas - 0.5 stiklinės, Pjaustyti pievagrybiai - 4 stiklinės, Smulkinti svogūnai - 0.5 stiklinės, Miltai - 0.5 stiklinės, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Muskatas - 0.25 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 4 .

Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite grybus ir svogūnus, apkepkite ant vidutinės ugnies maždaug 5-7 minutes. Sudėkite miltus, druską, pipirus, muskatą, išmaišykite. Viską perdėkite į puodą, supilkite kartu su grietine ir sultiniu išplaktą grietinėlę, vandenį, virkite apie 4 valandas. Patiekite su petražolėmis.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.