Pievagrybių sriuba

Ingredientai: Sviestas - 0.5 stiklinės, Pjaustyti pievagrybiai - 4 stiklinės, Smulkinti svogūnai - 0.5 stiklinės, Miltai - 0.5 stiklinės, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Muskatas - 0.25 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 4 .

Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite grybus ir svogūnus, apkepkite ant vidutinės ugnies maždaug 5-7 minutes. Sudėkite miltus, druską, pipirus, muskatą, išmaišykite. Viską perdėkite į puodą, supilkite kartu su grietine ir sultiniu išplaktą grietinėlę, vandenį, virkite apie 4 valandas. Patiekite su petražolėmis.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.