Raugintų kopūstų blyneliai

Ingredientai: Rauginti kopūstai - 500 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Kiaušinis - 1 vienetas.

Svogūną nulupkite, nuplaukite ir susmulkinkite. Raugintus kopūstus sumaišykite su petražolėmis, svogūnu, kiaušiniu, miltais ir pipirais. Dėkite į įkaitintą aliejų po šaukštą paruoštos masės ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.