Raugintų kopūstų blyneliai

Jeigu mėgstate įvairius daržovių blynelius, tikrai verta paragauti šių raugintų kopūstų blynelių!
Jums reikės:
- 300 g raugintų kopūstų;
- 1 vidutinio dydžio bulvės;
- 1 nedidelio svogūno;
- 2 kiaušinių;
- 3-4 šaukštų miltų;
- pagal skonį druskos, pipirų;
- kepimui aliejaus.
Patarimas: į blynų masę labai tinka įmaiyti spirgučių.
Gaminimas:
- Kopūstus, jeigu jie labai rūgštūs, galite perplauti.
- Nuo kopūstų nuspauskite skysčio perteklių ir juos pasmulkinkite peiliu (galima permalti mėsmale).
- Bulvę stamgiai sutarkuokite.
- Svogūną smulkiai supjaustykite.
- Sumaišykite daržoves, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska, pipirais ir berkite miltų iki kol gausite tirštą tešlą.
- Kepkite blynus įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus (reikėtų kepti apie 3-4 min. iš kiekvienos pusės).
- Iškeptus blynus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.