Ryžių ir varškės apkepas

Ingredientai: Ryžiai - 150 gramai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Varškė - 600 gramai, Cukrus - 150 gramai, Razinos - 150 gramai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas.

Išvirkite ryžius (geriau ne visai iki galo), atvėsinkite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite varškę, suberkite druską ir cukrų, gerai išmaišykite. Įdėkite razinų, išmaišykite dar kartą. Kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite miltais, sudėkite paruoštą masę ir kepkite pusvalandį 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.