Salotos „Gėlėta pieva“

Ingredientai: Jautiena - 250 gramai, Marinuoti agurkai - 3 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Pievagrybiai - 250 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sūris - 50 gramai.

Jautieną išvirkite, atvėsinkite ir supjaustykite šiaudeliais. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, smulkiai supjaustykite. Apkepkite grybus, sūrį sutarkuokite, agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Viską sumaišykite kartu su majonezu, pabarstykite tarkuotu sūriu. Papuoškite petražolėmis, iš kiaušinių baltymų ir morkos padarytomis gėlytėmis.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.