Salotos „Gėlėta pieva“

Ingredientai: Jautiena - 250 gramai, Marinuoti agurkai - 3 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Pievagrybiai - 250 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sūris - 50 gramai.

Jautieną išvirkite, atvėsinkite ir supjaustykite šiaudeliais. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, smulkiai supjaustykite. Apkepkite grybus, sūrį sutarkuokite, agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Viską sumaišykite kartu su majonezu, pabarstykite tarkuotu sūriu. Papuoškite petražolėmis, iš kiaušinių baltymų ir morkos padarytomis gėlytėmis.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.