Salotos „Gyvatėlė“

Ingredientai: Konservuota kuprė savo sultyse - 2 skardinės, Virtos bulvės - 2 vienetai, Virti kiaušiniai - 4 vienetai, Lydyti sūreliai - 2 vienetai, Majonezas - 100 mililitrai, Virta morka - 1 vienetas, Alyvuogės be kauliukų - 1 skardinė.

Žuvį sutrinkite/sutarkuokie iki vienalytės masės. Sutarkuokite kiaušinius, sūrelius ir bulves. Pabarstykite druska, paskaninkite majonezu ir formuokite gyvačiukę. Supjaustykite alyvuoges žiedeliais ir papuoškite salotas, iš morkos išpjaukite liežuvėlį ir karūną. Atvėsinkite šaldytuve ir patiekite.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.