Salotos „Paršelis“

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Sūris - 200 gramai, Virta jautiena - 300 gramai, Agurkai - 2 vienetai, Virta dešra (papuošimui) - 50 gramai, Juodieji pipirai - 4 vienetai.

Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais. Vidutinio dydžio kubeliais supjaustykite mėsytę ir pomidorus, sutarkuokite sūrį. Viską pabarstykite druska ir sumaišykite su majonezu. Sudėkite salotas į lėkštę, suformuokite kalniuką. Papuoškite virta dešra (išpjaukite ausytes, knyslę, galima ir uodegytę), pipirais, agurkų riekelėmis.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.