Salotos „Paršelis“

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Sūris - 200 gramai, Virta jautiena - 300 gramai, Agurkai - 2 vienetai, Virta dešra (papuošimui) - 50 gramai, Juodieji pipirai - 4 vienetai.

Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais. Vidutinio dydžio kubeliais supjaustykite mėsytę ir pomidorus, sutarkuokite sūrį. Viską pabarstykite druska ir sumaišykite su majonezu. Sudėkite salotas į lėkštę, suformuokite kalniuką. Papuoškite virta dešra (išpjaukite ausytes, knyslę, galima ir uodegytę), pipirais, agurkų riekelėmis.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.