Salotos su jautiena

Ingredientai: Virta jautiena - 200 gramai, Marinuoti agurkai - 4 vienetai, Grybai - 400 gramai, Virti kiaušiniai - 3 vienetai, Sūris - 200 gramai, Majonezas - 400 gramai, Konservuoti žirneliai - 1 skardinė, Konservuoti kukurūzai - 1 skardinė, Granatų sėklo.

Svogūnus nulupkite, supjaustykite ir apkepkite su grybais. Sukapokite kiaušinius. Supjaustykite kubeliais agurkus, sūrį ir jautieną. Sluoksniuokite salotas: jautiena, majonezas, grybai, agurkai, majonezas, kiaušiniai, sūris, majonezas. Papuoškite kukurūzais, žirneliais ir granatų sėklomis.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

7,00 €
18 | 10,9 cm
7,00 €
36 | 8 | S
3,00 €
20 | 12,3 cm