Salotos su vynuogėmis

Ingredientai: Salotų lapai - 1 pundelis, Agurkai - 2 vienetai, Apelsinai - 3 vienetai, Vynuogės - 200 gramai, Natūralus jogurtas - 150 gramai.

Suplėšykite salotų lapus, supjaustykite agurkus. Vynuoges perpjaukite per pusę, išimkite kauliukus, apelsinus nulupkie ir supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite viską į lėkštę arba dubenį, pabarstykite druska ir pipirais, užpilkite jogurtu. Papuoškite tarkuota apelsino žievele.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.