Salotos „Voratinklis“

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 300 gramai, Pievagrybiai - 400 gramai, Kiaušiniai - 5 vienetai, Sūris - 200 gramai, Korėjietiškos morkos - 300 gramai, Majonezas - 200 gramai.

Išvirkite vištienos krūtinėlę pasūdytame vandenyje. Apkepkite nuplautus ir supjaustytus pievagrybius. Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite. Sutarkuokite sūrį. Sluoksniuokite salotas: vištiena, grybai, majonezas, morkos, kiaušiniai, majonezas, sūris. Papuoškite morkomis, alyvuogėmis ir žirneliais taip, kaip parodyta nuotraukoje.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.