Salotos „Voratinklis“

Ingredientai: Vištienos krūtinėlė - 300 gramai, Pievagrybiai - 400 gramai, Kiaušiniai - 5 vienetai, Sūris - 200 gramai, Korėjietiškos morkos - 300 gramai, Majonezas - 200 gramai.

Išvirkite vištienos krūtinėlę pasūdytame vandenyje. Apkepkite nuplautus ir supjaustytus pievagrybius. Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite. Sutarkuokite sūrį. Sluoksniuokite salotas: vištiena, grybai, majonezas, morkos, kiaušiniai, majonezas, sūris. Papuoškite morkomis, alyvuogėmis ir žirneliais taip, kaip parodyta nuotraukoje.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.