Šalta žalioji arbata su imbierais

Ingredientai: Imbieras - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Citrinos sultys - 50 mililitrai, Citrina - 4 riekės, Žalioji arbata - 4 valgomieji šaukštai.

Imbierą supjaustykite, sudėkite į puodą ir užpilkite 1 litru vandens. Užvirinkite. Užvirus vandeniui, užplikykite juo žaliąją arbatą. Palikite kelias minutes, kad pritrauktų. Paskaninkite medumi, išmaišykite, nukoškite ir atvėsinkite. Prieš patiekdami, įpilkite šiek tiek citrinos sulčių.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.