Šaltalankių ir kavos desertas
Ingredientai: Šaltalankių sultys - 6 valgomieji šaukštai, Natūralus jogurtas - 450 gramai, Kava - 3 valgomieji šaukštai, Želatina - 3 arbatiniai šaukšteliai, Cukrus - 9 valgomieji šaukštai.
Į 150 g jogurto įmaišykite 3 šaukštus cukraus, įpilkite 3 šaukštus šaltalankių sulčių ir 1/3 dalį ištirpintos želatinos. Supilkite į formą, padėkite į šaldytuvą. Kai pirmasis sluoksnis sustings, iš 150 g jogurto, stiprios juodos kavos, 3 šaukštų cukraus ir 1/3 želatinos paruoškite antrąjį sluoksnį. Sustingdykite Trečiasis sluoksnis – vėl šaltalankių. Desertą papuoškite šaltalankių uogomis ir plakta grietinėle. Skanaus!