Šaltalankių ir kavos desertas

Ingredientai: Šaltalankių sultys - 6 valgomieji šaukštai, Natūralus jogurtas - 450 gramai, Kava - 3 valgomieji šaukštai, Želatina - 3 arbatiniai šaukšteliai, Cukrus - 9 valgomieji šaukštai.

Į 150 g jogurto įmaišykite 3 šaukštus cukraus, įpilkite 3 šaukštus šaltalankių sulčių ir 1/3 dalį ištirpintos želatinos. Supilkite į formą, padėkite į šaldytuvą. Kai pirmasis sluoksnis sustings, iš 150 g jogurto, stiprios juodos kavos, 3 šaukštų cukraus ir 1/3 želatinos paruoškite antrąjį sluoksnį. Sustingdykite Trečiasis sluoksnis – vėl šaltalankių. Desertą papuoškite šaltalankių uogomis ir plakta grietinėle. Skanaus!

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.