Šokoladinis pudingas
Ingredientai: Kartusis šokoladas - 200 gramai, Sviestas - 120 gramai, Grietinėlė - 75 mililitrai, Šiltas pienas - 50 mililitrai, Miltai - 60 gramai, Cukrus - 100 gramai, Kiaušiniai - 4 vienetai.
Patepkite augaliniu aliejumi formeles, kuriose gaminsite pudingą. Padėkite į šaldytuvą. Karšto vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą ir sviestą. Atskirai sumaišykite grietinėlę ir šiltą pieną, užvirinkite. Išplakite kiaušinius su cukrumi, suberkite miltus ir vėl išplakite. Supilkite kiek ataušusį pieno mišinį, išmaišykite, supilkite šokoladą ir vėl išmaišykite. Išpilstykite į formas, trumpam padėkite į šaldiklį. Sustingusį pudingą kiškite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 15 minučių.