Sūrūs suomiški sausainiai

Ingredientai: Sviestas - 150 gramai, Kiaušinių tryniai - 1 vienetas, Kvietiniai miltai - 350 gramai, Kmynai - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis.

Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su miltais, 2 tryniais ir druska. Iškočiokite tešlą kaip galima ploniau ir supjaustykite juostelėmis. Sudėkite sausainius į kepimo popieriumi išklotą skardą, aptepkite tryniu ir pabarstykite kmynais (ar kuriais kitais mėgstamais prieskoniais). Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Skelbimai

6,00 €
34 | 6 | XS
17,00 €
36 | 8 | S