Sveika imbierinė arbata

Ingredientai: Arbata, juodoji - 2 arbatiniai šaukšteliai, Imbieras - 5 gramai, Mėta - 2 lapai, Citrinos sulčių - 1 valgomasis šaukštas, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Medus - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo - 200 mililitrai.

Arbatą, pipirus, sutarkuotą imbierą (1 cm gabaliuką) ir mėtų lapelius užpilti užvirintu vandeniu. Įspausti citrinos sulčių ir įmaišyti medaus.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.