Švelnūs žuvies kotletai

Ingredientai: Sviestas - 100 gramai, Žuvies filė - 300 gramai, Padžiovinta duona - 50 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Džiūvėsėliai - 20 gramai, Švieži smulkinti krapai - 1 valgomasis šaukštas, Smulkinti svogūnai - 0.5 stiklinės, Morkos - 50 gramai, Augalin.

Sumaišykite sviestą su krapais, padėkite į šaldytuvą. Sumalkite žuvį, duoną, svogūnus ir nuskustas morkas. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Formuokite paplotėlius. Į vidurį įdėkite sviesto su žalumynais, užlankstykite kraštus, kad jo nesimatytų, pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje iš dviejų pusių.

Susiję straipsniai

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.