Švelnūs žuvies kotletai
Ingredientai: Sviestas - 100 gramai, Žuvies filė - 300 gramai, Padžiovinta duona - 50 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Džiūvėsėliai - 20 gramai, Švieži smulkinti krapai - 1 valgomasis šaukštas, Smulkinti svogūnai - 0.5 stiklinės, Morkos - 50 gramai, Augalin.
Sumaišykite sviestą su krapais, padėkite į šaldytuvą. Sumalkite žuvį, duoną, svogūnus ir nuskustas morkas. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Formuokite paplotėlius. Į vidurį įdėkite sviesto su žalumynais, užlankstykite kraštus, kad jo nesimatytų, pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje iš dviejų pusių.