Tiršta svogūnų sriuba

Ingredientai: Mėsos sultinys - 2 litrai, Svogūnai - 5 vienetai, Juoda duona - 3 vienetai, Sviestas - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Imbieras - 1 žiupsnelis, Gvazdikėliai - 1 žiupsnelis, Muskatas - 1 žiupsnelis, Grieti.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, apkepkite supjaustytus svogūnus. Atskirai pakepinkite duoną, įpilkite sultinio. Tada sudėkite svogūnus ir virkite. Palaukite, kol duona išsileis, suberkite prieskonius. Viską pertrinkite elektriniu smulkintuvu, dar kartą užvirinkite ir patiekite su grietine.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.

Skelbimai

22,00 €
36 | 8 | S
7,00 €
18 | 10,9 cm
5,00 €
34 | 6 | XS