Tortas "Beždžionėlė"
Ingredientai: Biskvito lakštas - 1 vienetas, Šokoladinės spurgos - 2 vienetai, Vanilinė glazūra - 1 stiklinė, Šokoladinė glazūra - 500 gramai, Šokoladiniai pabarstukai - 0.5 valgomojo šaukšto, Pailgi šokoladiniai saldainiai - 2 vienetai, Šokoladiniai sausa.
Padėk biskvitinį torto pagrindą ant lygaus ir švaraus paviršiaus. Iš abiejų pusių išpjauk po gabaliuką. Biskvitą padėk ant plačios lėkštės, į išpjautas vietas įstatyk spurgas (ausytes). Patartina jas taip pat truputį nurėžti. Kai jas atitaikysi, atidėk kuriam laikui į šalį. Įdėk šaukštu į plastikinį paketą ketvirtadalį stiklinės vanilinės glazūros. Įdėk tiek pat ir į dar vieną paketą. Įmaišyk dažiklio, kad glazūra nusidažytų raudona spalva. Likusią vanilinę glazūrą sumaišyk su keliais lašais raudonos glazūros, kad išeitų blyškiai rausva spalva. Ištepk šokoladine glazūra viršutinę torto dalį ir iš abiejų šonų. Neliesk apatinės beždžionėlės dalies. Rausva glazūrą tepk apačioje (pasistenk suteikti pupelės formą), iki ten, kur prasideda ausytės. Iš šokoladinių pabarstukų padaryk kaktą ir smakriuką. Sujunk pagrindą su ausytėmis (jeigu to dar nepadarei). Uždėk ir lengvai prispausk šokoladinius pailgus saldainukus (padaryk šnerves). Pakete su raudona glazūra pradurk skylutę, nupiešk šypseną ant rausvosios torto dalies. Vaniline glazūra nupiešk akių baltymus, uždėk ant jų šokoladinius sausainius. Papuošk glazūra akis, kaip parodyta nuotraukoje. Šokoladą supjaustyk į juosteles ir padaryk beždžionėlei plaukus.