Troškinta žuvis su grietinės padažiuku

Ingredientai: Žuvies filė - 5 vienetai, Sviestas - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 2 vienetai, Grietinė - 200 gramai, Vanduo - 100 mililitrai.

Apkepkite svieste svogūnus, sudėkite stambesniais gabalėliais supjaustytą žuvį, pagardinkite druska ir pipirais, užpilkite vandeniu ir 45 minutes troškinkite ant silpnos ugnies. Supilkite grietinę ir dar truputį pakaitinkite.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.