Užkandėlės su žuvimi

Ingredientai: Silpnai sūdyta žuvis (filė) - 250 gramai, Krekeriai - 200 gramai, Rūgštus obuolys - 1 vienetas, Šviežias agurkas - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Kiaušiniai - 2 vienetai.

Nedideliais kubeliais supjaustykite žuvį, nuluptą obuolį ir svogūną. Svogūną prieš tai galima nuplikinti. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite. Viską sumaišykite su grietine, sudėkite smulkintus krapus ir druską, galite įberti mėgstamų prieskonių. Laikykite šaldytuve, krekerius aptepkite prieš pat patiekimą, ant viršaus uždėkite po riekelę agurko.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.