Užkepti koldūnai

Ingredientai: Šaldyti koldūnai (su mėsos ar kitokiu įdaru) - 400 gramai, Neriebi grietinė - 200 gramai, Pomidorų pasta - 2 valgomieji šaukštai, Vanduo - 200 mililitrai, Kietas sūris (tarkuotas) - 150 gramai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai.

Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite šaldytus koldūnus/virtinukus (galima ir darytus pačių). Sumaišykite iki vienalytės masės grietinę, vandenį ir pomidorų pastą, pagardinkite druska ir pipirais. Užpilkite koldūnus ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, apibarstykite tarkuotu sūriu ir baikite kepti.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.