Varškinės bandelės su mėsa

Ingredientai: Varškė - 500 gramai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Rūgpienis - 150 mililitrai, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Miltai - 3 stiklinės, Faršas - 300 gramai.

Ištrinkite varškę su kiaušiniu, sumaišykite su rūgpieniu ir soda. Sudėkite miltus ir minkykite tešlą (neturi lipti prie rankų). Iškočiokite, supjaustykite juostelėmis. Įdėkite faršo ir formuokite bandeles. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.