Virtos bulvės su karamelės plutele

Ingredientai: Virtos bulvės - 500 gramai, Sviestas - 20 gramai, Rudasis cukrus - 20 gramai.

Išlydykite keptuvėje cukrų, sudėkite sviestą, pamaišykite. Sudėkite virtas bulves (be žievelės) ir pakepinkite vartydami, kad pasidengtų karamele Patiekite su antiena arba kaip atskirą patiekalą.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.