Vištienos suktinukai su abrikosais

Ingredientai: Vištienos filė - 4 vienetai, Morka - 1 vienetas, Poras - 1 vienetas, Džiovinti abrikosai - 200 gramai.

Pusę sutarkuotos morkos ir pusę susmulkinto poro pakepinkite aliejuje, pabarstykite prieskoniais. Kitą pusę morkos ir poro supjaustykite šiaudeliais ir apvirkite pasūdytame vandenyje. Vištieną gerai išmuškite, užberkite mėgstamų prieskonių, dėkite po šaukštą apkeptų bei apvirtų daržovių. Sudėkite susmulkintus abrikosus ir susukite vyniotinįus. Kepkite vieną prie kito riebalais pateptoje skardoje įpylę vandens.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.