Želė tortas „Vasarėlė“

Ingredientai: Sausainiai - 300 gramai, Grietinė - 500 gramai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Braškės - 300 gramai, Kivi - 2 vienetai, Vynuogės - 1 saujelė.

Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palaikykite 30 minučių. Išplakite grietinę su cukrumi. Želatiną su vandeniu ištirpinkite ant silpnos ugnies, visą laiką maišant. Ištirpintą želatiną, maišant, supilkite į išplaktą grietinę. Vaisius nuploviau. Sausainius sulaužiau į mažesnius gabalėlius. Vaisius ir sausainius sudėjau ir užpyliau grietinės mase. Šaldytuve laikiau 5 val. Skanaus!

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.