Žuvis su agurkų padažu
Ingredientai: Raudonos žuvies filė - 4 vienetai, Augalinis aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Agurkas - 1 vienetas, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Svogūno laiškai - 2 vienetai, Krapai - 1 pundelis, 35 % grietinėlė - 3 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys .
Žuvį nuplaukite ir apsausinkite popieriniu rankšluosčiu, supjaustykite porcijos dydžio gabaliukais ir sudėkite oda į viršų į aliejumi išteptą kepimo indą. Įkiškite į įkaitintą iki 230 laipsnių temperatūros orkaitę, kepkite 2 minutes, ištraukite, apverskite ir kepkite dar 6-7 minutes. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite nuluptą ir supjaustytą agurką, svogūnų laiškus, pabarstykite druską ir pipirais, gaminkite 2-3 minutes. Sudėkite krapus, supilkite grietinėlę, medų (arba cukrų), citrinos sultis, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Užpilkite žuvį ir patiekite.