Abrikosų uogienė

Ingredientai: Abrikosai - 2 kilogramai, Cukrus - 1.4 gramo, Želatina - 4 valgomieji šaukštai.

Abrikosus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus. Vaisius sudėkite į dubenį ir užpilkite cukrumi. Sudėkite želatiną ir išmaišykite, palaikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 10 valandų. Sudėkite viską į puodą, kuriame virsite uogienę, užvirinkite, pavirkite nemaišydami ne daugiau kaip 5 minutes, sudėkite į sterilius indelius ir užsukite.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.