Ananasų salelės

Ingredientai: Konservuoti ananasai - 1 skardinė, Nuluptos krevetės - 200 gramai, Sūris - 150 gramai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 200 gramai, Salotų lapai - 5 vienetai.

Lėkštę išklokite salotų lapais, sudėkite servetėle apsausintus ananasų žiedus. Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su krevetėmis bei majonezu. Aptepkite ananasus, pabarstykite tarkuotu sūriu ir papuoškite krapų šakelėmis.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.