Avižiniai „traškučiai“

Ingredientai: Avižiniai dribsniai - 2 stiklinės, Cukrus - 0.5 stiklinės.

Šis paprastas receptas labai patinka tiek vaikams, tiek suaugusiesiems. Suberkite į keptuvę dribsnius ir cukrų, pastatykite ant vidutinio stiprumo ugnies ir kaitinkite pamaišydami, kol cukrus pradės lydytis, o dribsniai įgis gražų rusvą atspalvį. Suberkite dribsnius į lėkštę ir leiskite atvėsti. Jei norite, į kepinamus dribsnius galima įberti saują razinų arba skaldytų riešutų - bus dar skaniau!

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.