Bananai plutelėje

Ingredientai: Bananai - 1 vienetas, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 0.25 stiklinės, Miltai - 0.5 stiklinės, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Kokoso drožlės - 1 valgomasis šaukštas, vaniliniai ledai - 2 valgomieji .

Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis. Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.