Bandelės su obuoliais „Rožytės“
Ingredientai: Sluoksniuota tešla - 300 gramai, Obuoliai - 2 vienetai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 200 mililitrai.
Obuolius perpjaukite išilgai į 4 dalis, pašalinkite sėklas ir sėklalizdžius, nenulupkite. Supjaustykite 2 mm storio riekutėmis, užvirinkite puode vandenį, suberkite cukrų ir sudėkite obuolius. Virkite ne daugiau kaip 2-3 minutes, nupilkite. Iškočiokite tešlą, supjaustykite 3 cm pločio ir 25-30 cm ilgio juostelėmis. Ant vienos juostelės išdėliokite 5 obuolio skilteles taip, kad kraštai išsikištų. Susukite. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie pusvalandį. Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.