Bandelės su obuoliais „Rožytės“

Ingredientai: Sluoksniuota tešla - 300 gramai, Obuoliai - 2 vienetai, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo - 200 mililitrai.

Obuolius perpjaukite išilgai į 4 dalis, pašalinkite sėklas ir sėklalizdžius, nenulupkite. Supjaustykite 2 mm storio riekutėmis, užvirinkite puode vandenį, suberkite cukrų ir sudėkite obuolius. Virkite ne daugiau kaip 2-3 minutes, nupilkite. Iškočiokite tešlą, supjaustykite 3 cm pločio ir 25-30 cm ilgio juostelėmis. Ant vienos juostelės išdėliokite 5 obuolio skilteles taip, kad kraštai išsikištų. Susukite. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie pusvalandį. Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.