Bandelės su pievagrybių įdaru

Ingredientai: Pievagrybiai - 100 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Miltai - 1 arbatinis šaukštelis, Sviesto - 2 valgomieji šaukštai, Grietinėlė - 50 mililitrai, Fermentinis sūris - 50 gramai, Bandelės - 4 vienetai.

Grybus ir svogūnus susmulkinkite, pagardinkite druska bei pipirais, sumaišykite ir pakepinkite svieste 5-7 min. Kepimo pabaigoje apibarstykite arbatiniu šaukšteliu miltų. Iš bandelės išskobkit vidurį ir sudėkite paruoštus grybus. Fermentinį sūrį sutarkuokite ir užbarstykite ant viršaus. Orkaitę įkaitinkite iki 150° ir kepkite, kol užsidės graži rusva plutelė.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.