„Braškinis debesėlis“
Ingredientai: Sultinys - 1.5 litro, Sviestas - 50 gramai, Svogūnas - 1 galva, Ryžiai - 350 gramai, Baltas vynas, sausas - 350 gramai, Braškės - 300 gramai, Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrai, Druska - 1 žiupsnelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsne.
Užvirinti sultinį. Sviestą ištirpinti, sudėti svogūną ir maišant kepti ant mažos ugnies, kol suminkštės (maždaug apie 5 minutes). Supilti Risotto ryžius gerai maišyti, kol susimaišys su sviestu. Užpilti vyną ir pakepti, kol jis išgaruos. Po truputį pilti karštą sultinį ir vis maišyti. Tada vėl įpilti truputį sultinio. Po dešimties minučių sudėti trintas braškes (dalį palikti papuošimui) ir toliau kepti, kol ryžiai bus beveik minkšti. Supilti grietinėlę, išmaišyti, pagardinti druska, pipirais.