Bulviniai rageliai su sūrio įdaru
Ingredientai: Bulvės - 3 vienetai, Miltai - 500 gramai, Sviestas - 125 gramai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušinis - 1 vienetas, Fetos sūris - 100 gramai, Virta mėsytė (dešra, vištiena ar kt.) - 150 gramai.
Pasūdytame vandenyje išvirkite bulves, sutrinkite ir sumaišykite su sviestu. Įmaišykite išplaktą baltymą, miltus ir kepimo miltelius, druską ir pipirus. Sumaišykite supjaustytą sūrį, mėsytę, petražoles, pagardinkite druska ir pipirais. Iškočiokite tešlą, supjaustykite trikampukais, uždėkite ant pagrindo įdaro ir susukite ragelius. Sudėkite į riebalais pateptą skardą, suteikite pusmėnulio formą, aptepkite tryniu, pabarstykite (nebūtina, bet jeigu norite) sezamų sėklomis, kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių (kol gražiai apskrus).