Bulvių apkepas su žuvimi

Ingredientai: Bulvės - 500 gramai, Svogūnai - 2 galvos, Lašišos filė - 500 gramai, Fermentinis sūris - 200 gramai, Prieskoniai - 1.5 arbatinio šaukštelio, Žalumynai (įvairūs) - 1 pundelis.

Supjaustykite nuskustas bulves ir sudėkite į kepimo indą. Aliejaus jama turi būti tiek, kad apsemtų 1 cm indo aukščio. Užberkite žalumynų ir prieskonių, sudėkite smulkintus svogūnus ir prieskoniais ištrintą lašišos filė. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir žalumynais, kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 45-50 min.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!