Bulvių košė su morkomis

Ingredientai: Bulvės - 200 gramai, Pienas - 100 mililitrai, Druska - 2 gramai, Krapai - 1 gramas, Morkos - 150 gramai, Sviestas - 30 gramai, Malti juodieji pipirai - 2 gramai, Svogūnas - 1 vienetas.

Nuskuskite morkas ir bulves(bulves galima pakeisti ropėmis), išvirkite pasūdytame vandenyje. Sugrūskite daržoves, įpilkite pieno, sudėkite sviestą, druską, pipirus, krapus, kepintą svogūną, išmaišykite. Patiekite šiltą.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.