Cinamoninės bandelės iš batono
Ingredientai: Forminio batono (minkšto, šviežio) - 12 riekės, Sviestas - 200 gramai, Cinamonas - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai.
Nuo riekių nupjaustykite pluteles. Kiekvieną riekę plonai iškočiokite. Sviestą išlydykite. Cinamoną sumaišykite su cukrumi. Lydytu sviestu negailint sutepkite riekę, ją apiberkite cukraus ir cinamono mišiniu. Sulenkite ir susukite. Kad būtų tvirčiau galite persmeigti vandenyje 5-10 min. pamirkytu (reikia pamirkyti, kad orkaitėje nepradėtų degti) dantų krapštuku arba galite sukiški į keksiukų skardą. Šitaip paruoškite visas batono riekes. Kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.