Citrininės bulvės

Ingredientai: Bulvės - 8 vienetai, Česnakas - 2 skiltelės, Citrina - 1 vienetas, Petražolės - 1 pundelis.

Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Petražoles nuplaukite, nuskabykite lapelius, susmulkinkite juos kartu su česnaku. Nuplaukite citriną, nutarkuokite žievelę, išspauskite sultis, sumaišykite su 2 šaukštais aliejaus, išplakite, sudėkite petražoles ir česnaką, pabarstykite druska ir pipirais. Bulves kiek atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, sudėkite į puodą. Užpilkite paruoštu padažu, uždenkite dangtį, keletą kartų papurtykite ir palikite 20 minučių, kad atvėstų. Skanaus!

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.