Desertas „Snieguolė“
Ingredientai: Riebi varškė - 500 gramai, Želatina - 10 gramai, Baltas šokoladas - 100 gramai, Sviestas - 50 gramai, Uogos - 100 gramai, Kokoso drožlės - 100 gramai, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai.
Išmirkinkite želatiną pusėje stiklinės šilto vandens. Pertrinkite varškę su cukrumi, ištirpinkite karšto vandens vonelėje laužytą šokoladą su sviestu. Pakaitinkite karšto vandens vonelėje želatiną, kad ji ištirptų, supilkite į šokoladą, išmaišykite. Įmaišykite viską į varškę. Patieskite ant stalo kepimo popieriaus, paberkite drožlių ir sudėkite varškę (formuokite stačiakampį, palikite šonuose vietos). Per vidurį išdėliokite uogas. Paimkite popierių už kraštų ir lenkite vidurio link, kad uogos būtų visiškai uždengtos varške ir kokoso drožlėmis. Apvyniokite gaminį folija ir padėkite į šaldytuvą sustingti bent 3 valandoms. Supjaustykite ir patiekite.