Desertinis sūris su želė gabalėliais

Ingredientai: Varškė - 500 gramai, Rūgpienis - 0.5 litro, Grietinė - 1 stiklinė, Želatina - 3 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Želė - 2 pakeliai.

Varškę išsukame su rūgpieniu, grietine ir cukrumi. Želatiną išbrinkiname ir pašildę supilame į varškę. Pagaminame želė, kaip nurodyta ant pakelio ir supjaustę sudedame į varškę. Supilame į formą, dedame į šaldytuvą ir laukiame, kol sustings.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.